اخبار > آغاز مرحله دوم طرح PMS محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در شهر اسفراین


  چاپ        ارسال به دوست

دانشکده علوم پزشکی اسفراین

آغاز مرحله دوم طرح PMS محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در شهر اسفراین

 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشکده علوم پزشکی اسفراین از آغاز اجرای مرحله دوم طرح PMS محصولات خوراکی و آشامیدنی در راستای تضمین سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از زمان تولید تا مصرف در سطح شهر اسفراین خبر داد.

به گزارش وبدا، مهندس عظیم دست بند رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشکده علوم پزشکی اسفراین با اعلام این خبر گفت:  در راستای تضمین سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از زمان تولید تا مصرف علاوه بر کنترل در سطح تولید، کنترل و نمونه برداری در سطح عرضه (طرح PMS) محصولات تولیدی طی ٢ مرحله در هر سال  توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو انجام می‌شود و مرحله دوم این طرح در شهر اسفراین از اول اردیبهشت ماه آغاز شده است. 

مهندس دستبند افزود: در طرح PMS کارشناسان از محصولات تولیدی در سطح عرضه نمونه برداری کرده و جهت کنترل کیفیت به آزمایشگاه ارسال می نمایند تا با انجام آزمون های شیمیایی و میکروبی بر روی محصول مورد نظر از سلامت آن اطمینان حاصل شود. همزمان با انجام این طرح، مواردی همچون برچسب گذاری محصولات، شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا، فرمول مواد تشکیل دهنده و سایر موارد نیز مورد بررسی قرار می‌گردد.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در پایان خاطر نشان کرد: نتایج نمونه برداری‌ها پس از تجزیه و تحلیل به سازمان غذا و دارو ارسال شده و در صورتی که محصولی با شاخص‌های ملی مصوب وزارت بهداشت مطابقت نداشته باشد به معاونت غذا و دارو دانشگاه مربوطه اعلام تا اقدامات اصلاحی و قانونی لازم صورت پذیرد.


١٩:٠٨ - سه شنبه ٢٠ ارديبهشت ١٤٠١    /    شماره : ٧٤٢١    /    تعداد نمایش : ١٣٥



خروج